ادیت مقاله برای ژورنال

ادیت مقاله برای ژورنال : یکی از بزرگترین تفاوتهایی که انتشار یک مطلب علمی با عرضه محتواهای سرگرمکننده و تفریحی، آموزشی و حتی اخبار روزانه دارد، حساسیت بالای صحت و سقم و قابلیت صحتسنجی آن است .
به بیانی دیگر زمانی که شما در شبکهای اجتماعی مثل اینستاگرام به تماشای یک کلیپ خندهدار مینشینید، شاید میزان درستی و غلطی رویدادها، وجود منطقی باورپذیر در آنها و حتی منابع و کپی بودن این اثر نیز در نظرتان مهم نیاید یا با شنیدن یک خبر موثق برایتان مهم نباشد که نخستین بار چه فرد یا مجموعهای آن را اعلام کرده است .
با عنایت به این توضیحات میتوان گفت که در موارد متعددی تولید یک محتوا و انتشار آن در قید و بند قوانین زیادی نبوده و میتوان بدون وجود فیلتر خاصی (مثلاً اعتبارسنجی یا بررسی پلاجریسم) آن را منتشر کرد .
این در حالیست که در جوامع علمی ماجرا به شکل دیگری دنبال شده و طبق انتظاری که از آن داریم، سخن، ادعا یا نظریهای بدون بررسی و اثبات خلوص و اعتبارش اجازه دیده شدن توسط عموم مخاطبین را نمییابد. لازم به ذکر است که مخاطبین این نوشتهها نیز تنها آنها را از مجاری خاصی میپذیرند که ژورنالهای علمی دروازه این مراجع قابل اتکاء میباشند .
ژورنالهای علمی
ژورنالهای علمی نشریاتی هستند که با داشتن تواریخ انتشار مشخص ، در زمانهایی خاص به چاپ رسیده (یا به صورت دیجیتالی منتشر میشوند) و پیرامون شاخه خاصی از علم فعالیت میکنند . این نشریات به عنوان خطوط مقدم و لبه علم جهان وظیفه انتشار آخرین دستاوردهای محققین، صاحب نظران و دانشمندان حوزه کاری خود را داشته و پس از اینکه مقالات دریافتی را از فیلتر داوران گذراندند، آنها را به سمع و نظر عموم مخاطبینشان میرسانند .
به طور کلی میتوان گفت که مجلات مورد نظر علاوه بر به چاپ رساندن مقالات دست اول ، جایگاهی برای درج مقالات مروری (نوشتههایی که به پیشینه یک حوزه خاص از علم پرداخته و به ارزیابی و جمعبندی دادههای موجود میپردازند) و نقد کتب مرتبط با این رشته علمی نیز هستند .
در ادامه چنانچه بخواهیم هدف چاپ و عرضه این مجلات را بیان کنیم میتوانیم به سخنان هنری اولدبرگ (Henry Oldenburg) مبتکر آلمانی «داوری همپای علمی» در قرن هفده که از قضا سردبیر نخستین نشریه دانشگاهی جهان نیز بوده است اشاره کنیم که هدف از نشر این ژورنالها را اثرگذاری روی دانش دیگران، مشارکت بیشتر در بهبود وضعیت عمومی دانش و رسیدن به تکامل علمی اعلام کرده است .
با عبور از تشکیل ساختار نظاممند علم در سطح جهان و یکپارچه کردن آن میتوان گفت که چاپ یک اثر در این مجلات برای صاحبنظران، اساتید و دانشجویان ایرانی از اهمیت ویژهای برخوردار است، چرا که وجود یک یا چند مقاله از ایشان در مجلات ISI موجب پر بارتر شدن رزومه آنان به منظور حضور در هیئتهای علمی، دانشگاههای خارجی و حتی مباحث اقامتی میشود .
با نظر به این اتفاق و عدم تسلط همه این متقاضیان به زبان انگلیسی، بدیهیست که وجود یک واسطه که قادر به برگرداندن آن به زبان انگلیسی و ادیت مقاله برای ژورنال است تا چه حد اهمیت مییابد .
ادیت مقاله برای ژورنال
با فرض اینکه محتوای یک مقاله بسیار جذاب و دست اول بوده و هیچ داوری نتواند به درونمایه آن ایراد بگیرد، عرضه این مطالب نیز از اهمیت زیادی برخوردار است .
در همین رابطه چنانچه این مقاله را بمثابه یک غذای خوشمزه در نظر بگیریم، ویرایش آن حکم تزئینش را دارد، آن هم در حالی که قرار است غذای مذکور را مقابل مهمانی سختگیر و مشکلپسند (داوران مجله) قرار دهیم .
در همین رابطه مجموعهای متخصص همانند ادیت الیت که به ویرایش مقاله انگلیسی میپردازند، با بررسی سه مرحلهای این نوشتهها در گام اول مقاله در دسترس را از جنبه دستور زبانی – گرامری مورد بررسی قرار داده و بی توجه به محتوای آن تنها این نوشته را به شکل و شمایلی نزدیک به زبان معیار درمیآورد.
در گام بعدی متخصصی مسلط به حوزه مربوطه آن را از نظر علمی بررسی کرده و نواقص احتمالیش را برطرف میکند و در گام آخر متخصص ادیت مقاله برای ژورنال بواسطه آشنایی و شناختی که از نوع داوری در مجلات گوناگون دارد، عواملی که ممکن است دردساز شوند را یافته و اصلاح مینماید .
به عنوان سخن پایانی لازم به ذکر است که هزینه ادیت مقاله برای ژورنال با وجود تعرفهای مشخص عدد ثابتی نبوده و بنا به تعداد کلمات، میزان پیچیدگی و سطح مقاله، زمان مورد نظر برای انجام کار و … محاسبه میگردد . در همین رابطه برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید!